وقتی در وضعیت مجاهدان فلسطینی در ۲ دهه اخیر دقت کنید میبینید جوانان فلسطینی که روزگاری با دستان خالی و سنگ از خود دفاع میکردند امروز جبهه مقاومت بویژه نیروهای حماس در عملیات توفان الاقصی با تکیه بر ایمان و سلاحهایی که دارند حالت تهاجمی به خود گرفته و قهرمانانه ارتش اسرائیل را دچار چالش اساسی کردهاند.
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: حماسه توفان الاقصی و عملکرد جبهه مقاومت نشان داد این جبهه یک مجموعه بههمپیوسته است که کسی نمیتواند آن را نادیده بگیرد. سردار اسماعیل قاآنی که به عنوان میهمان آخرین اجلاس رسمی دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری حضور یافت، با اشاره به اینکه دفاع از مظلوم در فرهنگ دینی ما جایگاه ویژهای دارد و در این دوران مصداق مظلومان مردم فلسطین هستند، افزود: امام عظیمالشأن ما همواره بر دفاع از مردم مظلوم فلسطین تأکید داشتند چه در زمان اختناق رژیم گذشته و چه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی که اسلام در کشور حاکمیت پیدا کرد؛ هرچند امروز نوع این دفاع با گذشته فرق کرده و طبق فرمایش حضرت امام، تشکیل هستههای مقاومت دفاع از مظلوم را نهادینه کرده است.
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه هستههای مقاومت به برکت اخلاص حضرت امام(ره) و سپس همت بلند مقام معظم رهبری مرحله به مرحله رشد کرد تا به اقتدار امروز رسید، افزود: وقتی در وضعیت مجاهدان فلسطینی در ۲ دهه اخیر دقت کنید میبینید جوانان فلسطینی که روزگاری با دستان خالی و سنگ از خود دفاع میکردند امروز جبهه مقاومت بویژه نیروهای حماس در عملیات توفان الاقصی با تکیه بر ایمان و سلاحهایی که دارند حالت تهاجمی به خود گرفته و قهرمانانه ارتش اسرائیل را دچار چالش اساسی کردهاند.
سردار قاآنی در ادامه با اشاره به اینکه رژیم اشغالگر قدس موفقیتهای خود را با ابزار رسانهای بزرگنمایی میکند، افزود: این در حالی است که در این جنگ تنها یک پیروزی بزرگ داشته و آن این است که حدود ۴۰ هزار انسان را کشته که بیشتر آنها زن و کودک هستند و این در حالی است که جوانان فلسطینی توانستهاند زمین و حیثیت خود را حفظ و با مقاومت خود اسرائیل را بیچاره کنند. وی سپس با تأکید بر اینکه ویرانیهای غزه قطعا بازسازی خواهد شد اما اعتبار و آبروی رژیم اشغالگر قدس بازسازی نخواهد شد، افزود: این نبرد نشان داد جبهه مقاومت یک مجموعه به هم پیوسته است که قابلیتهای فراوانی دارد، اگرچه هنوز از تمام قابلیتهای خود استفاده نکرده است، همچنین ثابت شد کسی نمیتواند جبهه مقاومت را نادیده بگیرد.
فرمانده کل سپاه پاسداران:
نمیتوان با گلوله و ترور جلوی پیشرفت ما را گرفت
فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: اینکه دانشمندان ما را در خیابانها ترور میکنند پدیدهای شگفتانگیز و تصوری نابجا درباره این است که میتوان با گلوله، یک ملت را از پیشرفت بازداشت.
سرلشکر حسین سلامی در همایش «روایت پیشرفت؛ ۴۰ سالگی دانشگاه امام حسین(ع)»، با بیان اینکه امروز حتی آمریکاییها و اروپاییها، قرنهای پنجم و ششم هجری را که مقدمه جهش و تحول علمی در اروپا به نام رنسانس است، عصر طلایی اسلام مینامند، اظهار کرد: ما دوباره اراده کردهایم آن شکوه فراموششده را احیا کنیم و دوباره مجد و عظمت علمی، هنری و فرهنگی جهان اسلام را که عناصر اصلی شکلدهنده تمدن اسلام هستند دوباره بازگردانیم. این اراده انقلاب ما و کار امکانپذیری است. وی افزود: دشمنان امروزی اسلام و ایران برای همین با این اراده سر ستیز دارند. نبرد دشمنان با ما بر سر ارائه کردن یا ارائه نکردن مدل است. اگر الگوی ظهور یک تمدن جدید در پرتو اسلام، مستقل از جاذبه سیاسی قدرتها شکل گیرد، این جاذبه جدید حتما غلبه خواهد کرد و آن تمدن شکل خواهد گرفت.
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه پایه اصلی تمدن بر علم، فرهنگ، هنر، اندیشه، معماری و قدرت است، یادآور شد: اینکه دانشمندان ما را در خیابانها ترور میکنند پدیده شگفتانگیزی است. این یک تصور نابجا در این باب است که میتوان با گلوله یک ملت را از پیشرفت باز داشت.
سلامی با قرائت پیامی از رهبری انقلاب درباره گزارش عملکرد دانشگاه امام حسین(ع)، یادآور شد: این موفقیتها متکی بر اعتماد به نفس و روح الهامیافته از کلام امام راحل و بیانات رهبری انقلاب است که بر ذهن و قلب استادان نفوذ کرده است. وی با تاکید بر اینکه «ما به دنبال احیای عصر طلایی اسلام هستیم»، گفت: همان زمانی که شکوه دانشمندان مسلمان و ایرانی فضای علمی عالم را درمینوردید، از ابنسینا با ۱۸ جلد کتاب قانون که صدها سال در معتبرترین دانشگاههای پزشکی اروپا تدریس میشد تا ابن هیثم که برای اولین بار شکست نور و معادلات مربوط به آن را تشخیص داد، حضور داشتند.
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه «علم برای هر کشوری مظهر سیادت، جمال و جلال است»، اظهار کرد: علم نشانه شکوه است و ما باید آن از انحصار دشمنان دربیاوریم، زیرا آنان علم را با جهتگیریهای ویرانگر شیطانی در جهان به فناوری و قدرت تبدیل و از علم، قدرت ویرانگر تولید میکنند. سلامی افزود: فلسفهای که آنان علم را در آن به کار میگیرند فلسفه جاهلانه، ظالمانه و ناعادلانه است. هر چه در آن میدانها علم و فناوری رشد میکند، بشر از عرصه بقا به ممات نزدیکتر میشود. یعنی دانش در خدمت سلطه قرار میگیرد. وی تاکید کرد: ما دانش را برای کرامت، اعتزاز شخصیت، تکریم و آزادی انسان میخواهیم. فلسفه انقلاب ما بازکردن غل و زنجیر اسارت و بردگی مدرن از دست و پای بشریت است و این جز با علم و صنعت و فناوری ممکن نیست. دشمن ما با علم بمباران اتمی هیروشیما و ناکازاکی را رقم میزند و مدرنترین دستگاههای شکنجه در عالم در سرزمین عالمان امروزی ساخته میشود.