پدرخوانده یا مردی که سرنخها را به دست داشت
نویسنده: کلاوس آیشنر، ارنست لانگروک
مترجم: خ. طهوری
یک سرلشگر اطلاعاتی در مقام سفیر در بن
در آوریل ۱۹۸۹ «ورنون آ والترز Vernon a. Walters» در پست قائممقام فوقالعاده سفارت ایالات متحده آمریکا در بن منصوب گردید. وی در این زمان ۷۲ ساله بود و در اصل پس از یک زندگی پرماجرا، روا بود که به مقام «بازنشستگی» نایل شود. اما وی اکنون بنا به خواست ریاست جمهوری آمریکا «جورج دبلیو اچ بوش» پدر، ابرقدرت جهانی ایالات متحده آمریکا را در آلمان فدرال نمایندگی میکرد.
آغاز کار را از زبان خود سرلشگر «ورنون آ والترز» بشنوید:
«کمی پس از آغاز سال جدید، رییسجمهور منتخب شخصاً مرا به نزد خود احضار کرد و به من فشار آورد تا سفیری آمریکا در آلمان را بپذیرم… سپس وی این سخنان پیامبرگونه را اضافه کرد که: دیک! در آنجا مسأله بر سر همه چیز یا هیچ است. میخواهی به من کمک کنی و یا قصد داری مرا تنها بگذاری؟ این برای یک سرباز سالخورده کافی بود. جواب دادم که افتخار بزرگی خواهد بود که وی را در آلمان نمایندگی کنم.»
آیا وضعیت خوفناک نیست؟ دو نفر از پیشکسوتان سازمان «سیا» در دفتر بیضی کاخ سفید نشسته اند، اولی «جورج دبلیو اچ بوش» پدر، رییس اسبق سازمان سیا و معاون گذشتهاش ژنرال «ورنون آ والترز» یکی تازه به ریاست جمهوری آمریکا رسیده و دیگری مدتی است که بازنشسته شده. و صحبت آنها اکنون بر سر همه چیز و یا هیچ است! «همه چیز» یعنی چه؟ چرا و چگونه باید این «همه چیز» حتماً در بن تعیین شود؟
کدام تناسبات سیاسی و یا دلایل ویژه میبایستی در اوایل سال ۱۹۸۹ وجود میداشت که بکارگیری مجدد یک ژنرال اطلاعاتی با بیش از ۳۰ سال تجربه در جبهههای جنگ سرد را در آلمان و آنهم زیر نقاب سفیر آمریکا توجیه کند؟ این و برخی دیگر سؤالات در طی کتاب موجود مورد بررسی دقیق ما قرار خواهد گرفت.
Other Books From - انتشارات عدالت
Other Books By - كلاوس آيشنر، ارنست لانگروك
هیچ کتاب در دسترس است!
برگشت